Jurre Meeuws, Paul Westendorp en Tijmen Kuster gaan Europa in met hun studentenbedrijf GIGG.
Volledig scherm
Jurre Meeuws, Paul Westendorp en Tijmen Kuster gaan Europa in met hun studentenbedrijf GIGG. © PR

Trio Rijn IJssel Arnhem haalt titel Student Company van 2019 binnen

VideoUTRECHT/ARNHEM - Jurre Meeuws, Paul Westendorp en Tijmen Kuster van roc Rijn IJssel in Arnhem zijn met hun onderneming GIGG verkozen tot Student Company van het Jaar 2019 in de categorie mbo. Ze scharen zich onder de beste studentenbedrijven van Nederland.

GIGG tijdens de pitch voor de jury van Student Company van het Jaar 2019.
Volledig scherm
GIGG tijdens de pitch voor de jury van Student Company van het Jaar 2019. © Jostijn Ligtvoet Fotografie

GIGG, het bedrijf van de derdejaars roc-studenten, verkoopt 100 procent ecologisch verantwoorde geschenkartikelen die verpakt worden in groeipapier. ,,Het team gaat voor groen en heeft een geweldig rendement gerealiseerd van 360 procent. Een terechte winnaar!”, aldus juryvoorzitter Irette van Lier (ManpowerGroup).

Zij beoordeelde maandagavond in de Utrechtse Beatrixhal samen met  juryleden Simon Kruithof (KLM) en Daniëlle Doolhof (alumnus Jong Ondernemen) de vijf Nederlandse studentondernemingen die samen met GIGG waren doorgedrongen tot de mbo-finale. De Arnhemmers wisten de jury het beste te overtuigen.

Voor Jurre Meeuws, Paul Westendorp en Tijmen Kuster eindigt de wedstrijd niet in Utrecht. Hun titel betekent dat ze van 3 tot en met 5 juli Nederland vertegenwoordigen in de Europese finale in Lille.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.