De finale is gespeeld, de posters kunnen weg, ook bij Roderik van Veelen, voorzitter van Supportersvereniging Vitesse. ,,We hebben laten zien dat Vitesse leeft als nooit tevoren.”
Volledig scherm
PREMIUM
De finale is gespeeld, de posters kunnen weg, ook bij Roderik van Veelen, voorzitter van Supportersvereniging Vitesse. ,,We hebben laten zien dat Vitesse leeft als nooit tevoren.” © Gerard Burgers

Trots overheerst na verlies in bekerfinale; ‘Vitesse leeft als nooit tevoren’

ARNHEM - Een kater? Nee hoor. Vitesse mag dan zondagavond de bekerfinale hebben verloren van Ajax, als voorzitter Roderik van Veelen van de Supportersvereniging Vitesse ‘the day after’ om zes uur wakker wordt, verkeert hij nog steeds ‘in een soort roes’. ,,Er kwamen allemaal woorden op in m’n hoofd.” Het eerste? ,,Trots.”

0 reacties

 1. Angst voor bewapening boa: burgemeesters vrezen dat ze te veel op politieagenten gaan lijken
  PREMIUM
  39

  Angst voor bewapening boa: burgemees­ters vrezen dat ze te veel op politie­agen­ten gaan lijken

  Veel gemeenten in Oost-Nederland staan huiverig tegenover verdere bewapening van hun boa’s. Ze vrezen onder meer dat een boa te veel op een politieagent gaat lijken. De vraag naar hulpmiddelen als pepperspray, wapenstok en handboeien neemt onder boa’s en hun vakbonden toe omdat de boa een steeds grotere rol speelt in handhaving en toezicht en daarbij vaker te maken krijgt met agressie en geweld.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Grote protestmars tegen coronamaatregelen loopt uit de hand
  Play

  Grote protest­mars tegen coronamaat­re­ge­len loopt uit de hand

 2. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

Arnhem e.o.