Beeld van de parade van het Turks Festival in Arnhem in 2018: een deelnemer maakt het wolvengebaar dat voor opschudding zorgt. De organisatie drukte iedereen op het hart om het gebaar niet meer te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld van de parade van het Turks Festival in Arnhem in 2018: een deelnemer maakt het wolvengebaar dat voor opschudding zorgt. De organisatie drukte iedereen op het hart om het gebaar niet meer te maken. © Rolf Hensel

Turks Cultureel Centrum Arnhem keert zich fel tegen beschuldiging Doorbraak over band met Grijze Wolven

ARNHEM - 'Pure angstjagerij van beroepsopruiers’ noemen Arnhemse Turken het rapport van de linkse anti-fascistische actiegroep Doorbraak waarin het Turks Cultureel en Educatief Centrum Hoca Ahmed Yesevi wordt beschuldigd van nauwe contacten met de ultra-nationalistische Grijze Wolven. 

3 reacties

 • KermitArnhem

  2 jaar geleden
  Zitten veel ondernemers bij. Geen zaken mee doen. Niks meer bij ze kopen.
 • Mattie

  2 jaar geleden
  Nu moeten we nog bang worden ook, want met deze dreigende taal wordt elke vorm van kritiek in de kiem gesmoord. Ik kan me die verdachtmakingen nu wel indenken.
 • MeneerDeMeute

  2 jaar geleden
  MSM die niet echt stelling durft te nemen zoals ze standaard bij autochtoon rechts doen.... CHECKSlachtoffer gedrag bij de beschuldigde bevolkingsgroep ondanks overweldigend bewijs...  CHECKPolitici die wijzen op het belang van een multiculturele samenleving... CHECKNieuws dat elk jaar wel weer terugkomt en uitdooft als een kaars zonder dat er wat gebeurt...CHECKGaat over tot de orde van de dag.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.