Twee doden, verwoeste huizen en veel boosheid: dit is wat we tot nu toe weten over de megabrand in Arnhem

De verwoestende brand die twee mensen in Arnhem het leven kostte en enorme schade veroorzaakte aan meerdere huizen roept veel vragen op. Wie sliep er allemaal in het illegale bouwsel dat achter een van de huizen stond? Wie zijn de slachtoffers? En waarom greep de gemeente niet eerder in? Dit is wat we tot nu toe weten.

9 reacties

 • Martin Reekers

  2 maanden geleden
  Volgens @Ceciel Buijser is iemand die kritisch is direct iemand die op pvv stemt en ook direct een pvv'er. Sowieso nogal vreemd om wel of niet kritisch zijn aan politiek vast te knopen. Dhr. Marcouch stemt geen pvv maar is wél kritisch want hij laat immers een onafhankelijk onderzoek starten. Natuurlijk zijn hier duidelijk fouten gemaakt daarom is dat onderzoek logisch en terecht, wat niet automatisch inhoud dat er dan koppen rollen . Laat dit een dure les zijn dat veiligheid bóven regels gaat.
 • A Gerritsen

  2 maanden geleden
  Ik heb groot respekt voor onze burgervader Marcouch. Hij laat zien echt betrokken te zijn . Als er iets vervelends gebeurt dan is hij er altijd direkt bij. Deze rsmp is triest maar achteraf met de vinger wijzen is zo gemakkelijk . Ook de burgervader heeft zich te houden aan de wet te houden en kan ook geen ijzer met handen breken. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte.
 • frank jansen

  2 maanden geleden
  Waarom moet de gemeente een procedure starten om een illegale woning illegaal te laten verklaren?
 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  Ha, hebben sommigen eindelijk een stok gevonden waar ze Marcouch mee kunnen slaan? Die man doet zijn werk uitstekend en op een enkele PVV'er na is iedereen daar dik tevreden over. En verder alles wat @Peter van Polen zegt.
 • Peter van Polen

  2 maanden geleden
  @Joyce wat een dompraat. Betreft hier niet een burgemeester maar het Nederlandse stelsel waar het illegaal zijn gewoon gedoogd wordt en privacy wetgeving die soort duistere zaken 'beschermen' dat zelfs politie, justitie (en burgemeesters) niets kunnen uitvoeren. Zelfs nu nadat het fout ie gegaan kun je nog niets.

In samenwerking met indebuurt Arnhem