Volledig scherm
Feestbeesten Festival 2019, met onder anderen Joey Hartkamp. © Erik van 't Hullenaar

Tweede editie FeestBeesten Festival op Stadsblokken in Arnhem

ARNHEM - Het FeestBeesten Festival dat zaterdag werd gehouden op Stadsblokken in Arnhem-Zuid krijgt een vervolg. Wegens gebleken succes - de feesttent was al een week van tevoren uitverkocht - kondigen de Arnhemse broers Joey en Michael Hartkamp een tweede editie aan voor 2020.

Voor dat festival, op zaterdag 23 mei 2020, is de kaartverkoop inmiddels begonnen. Wie zich registreert als ‘Gewaagde Vroege Vogel’ betaalt 15 euro voor een kaartje.

De reguliere prijs voor een toegangsbewijs voor het feest, dat opnieuw op Stadsblokken zal worden gehouden, ligt op 25 euro.

Tijdens de eerste editie van FeestBeesten traden onder meer Snollebollekes, Jannes, Mental Theo en mede-organisator Joey Hartkamp op. Hoe de line-up van het festival er in 2020 zal uitzien, is nog niet duidelijk.

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.