Uitbarsting van levensvreugde strijkt uit het niets neer in Arnhem in coronatijd

videoARNHEM  - De muzikale internationale flashmob van het lied Danser Encore (‘Wij dansen door') van de Franse muzikant en verbroederingsactivist Kaddour Haddani streek zondagmiddag plotseling neer in het stadshart van Arnhem. Uit het niets verschenen rondom het Land van de Markt zo’n honderd muzikanten en dansers die het lied in een Nederlandse vertaling brachten. ,,Het leven laat zich niet beknotten, samen zijn wij niet te stoppen. Want liefde overwint altijd.”

25 reacties

 • Mies Gooyer

  1 maand geleden
  Kijk, Patrick. Mensen als jij lezen niet maar maken eigen drama. Nergens schrijf ik dat mijn buurman aan corona is overleden maar na de vaccinatie. Maar jij maakt maar drama en sprookjes, hoor. Als jij je daar beter door voelt moet je dat gewoon doen. Misschien een boek schrijven?
 • Charlotte Kamman

  1 maand geleden
  Zo mooi om te zien dat er veel meer kan dan veel mensen denken - over heel de wereld poppen de flashmobs als paddenstoelen uit de grond. En nee, je wordt niet besmet met een eng virus (want het is buiten, dus besmettingskans nul, ook al zingt en danst iedereen) - maar wel met het vrolijkheids-virus! Plezier maken is heel goed voor je immuunsysteem, is zeg, iedereen wapcineren via een flashmob :)
 • Bas Oenstra

  1 maand geleden
  Fantastisch dit initiatief daar wordt mijn hart warm van alle lof
 • P.J.I. Koot

  1 maand geleden
  Wat een goed artikel met mooie foto’s en filmpje! Goed gedaan Gelderlander. In deze moeilijke tijden iets om blij van te worden 😀😀
 • patrick wijgman

  1 maand geleden
  “Dame’tje ” Gooyer....heb ik het erover dat ik mijn werk niet leuk vind ?,....dat ik harder moet werken dan andere mensen ?....dat mijn baan ellendig is ???? Best toevallig dat een buur van je aan Corona is overleden en de andere buur heel toevallig in de zorg werkt.....ach ik lach er maar om geloof ik . Wappies heb je blijkbaar niet alleen in de Corona hoek. Ik ga zo ook reageren op de formule 1 uitslag.....waarschijnlijk heb je ook een buur die formule 1 rijder is...

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.