Supporters van NEC tijdens een eerdere uitwedstrijd.
Volledig scherm
PREMIUM
Supporters van NEC tijdens een eerdere uitwedstrijd. © Broer van den Boom

Uitpubliek mag weer, tóch is NEC-aanhang ontevreden over besluit Gelderse derby: ‘Hadden meer kaarten gewild’

UPDATEARNHEM - Uitpubliek is weer welkom bij de Gelderse voetbalderby. Vierhonderd NEC-supporters mogen komende maand in GelreDome de eredivisieclash met Vitesse bijwonen. Toch klinkt vanuit Nijmegen gemor over dat Arnhemse besluit.

5 reacties

 • ron kate

  2 maanden geleden
  Arnhem mocht ook maar 400 supporters meenemen naar de goffert. Dus beetje overtrokken dit genuil.
 • M.J. Jansen

  2 maanden geleden
  Ontevreden, gedraag je je eerst eens en kijk naar ut voetbal en juich als ze scoren en winnen, trek een NEC shirt aan in plaats van al dat zwart en blijf met je vingers van een ander af en ander mans spullen, makkelijker kan ut niet, succes.
 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Dit is inderdaad belachelijk. Laat de fans zich over een weer eerst eens een paar seizoenen gedragen en daarna kun je dan altijd nog besluiten toe te laten. Afgelopen seizoen ging het nog volop mis in Nijmegen, dus het is nu veel te vroeg!
 • Tony Peters

  2 maanden geleden
  Juist door dit soort idiote beperkingen van burgemeester en politie, wordt de vlam opgelaaid. Iedereen vol met adrenaline naar de wedstrijd en dan weet je het wel. En wat is het verschil tussen 400 en 800 in zo’n schandalig slecht uitvak?
 • berrie van Altena

  2 maanden geleden
  Belachlijk om hier weer aan te beginnen, je weet bij voorbaat rellen ,extra politie inzet en afbraak van publiek eigendom.

In samenwerking met indebuurt Arnhem