Volledig scherm
Opbouw van Pauw en Jinek: De Verkiezingen in volle gang. © Berrie van Helden

Uitzending Pauw en Jinek vanuit Stan&Co in Arnhem gaat niet door

ARNHEM - De live-uitzending van het televisieprogramma Pauw en Jinek: De Verkiezingen vanuit restaurant Stan & Co in Arnhem gaat maandagavond niet door. In verband met de schietpartij in een tram in Utrecht is besloten de uitzending op locatie af te blazen.

Het programma wordt maandagavond vanuit Amsterdam uitgezonden en zal in het teken staan van de aanslag in Utrecht, waarbij vanochtend drie doden vielen. 

Of de uitzending Pauw en Jinek: De Verkiezingen dinsdagavond vanuit Stan & Co doorgaat, hangt af van de ontwikkelingen in Utrecht. De apparatuur die maandag naar Arnhem is gebracht, blijft daar vooralsnog. Stan & Co zou om 16.00 uur de deuren sluiten. Besloten is om open te blijven en de rest van de maandag alleen drankjes te serveren. 

80 mensen

Vanaf maandagochtend waren 80 mensen in touw om de uitzending mogelijk te maken. Landelijk bekende politici zouden naar Stan & Co komen. Maar nadat vrijwel alle partijen hadden besloten hun campagnes af te breken als gevolg van de schietpartij in Utrecht, kwam de uitzending op losse schroeven te staan. Rond 15.30 uur werd besloten de live-uitzending vanuit Arnhem niet door te laten gaan. 

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.