Volledig scherm
PREMIUM
Onderzoek bij het huis van Tevfik G. aan de Dragonstraat in Arnhem. © persbureau Heitink

‘Vader Tevfik deed alles voor zijn twee jongens’

ARNHEM - De Arnhemse wijk Malburgen werd zaterdagmorgen opgeschrikt door een familiedrama. Een 40-jarige vader zou zijn zoontje van 12 thuis om het leven hebben gebracht. Omwonenden en bekenden zijn verbijsterd. De twee jongens waren alles voor Tevfik. 

,,Een drugsgebruiker? Welnee. Gewoon een goede jongen. Echt, een heel goede jongen.’’ 

In de Dragonstraat in de Arnhemse wijk Malburgen wordt zondagmiddag lasterpraat over Tevfik G., zoon van een Nederlandse moeder en een Turkse vader, vakkundig de kop ingedrukt door een collega en een buurman. Op sociale media gaat het verhaal dat G. onder invloed zijn zoon heeft vermoord. Niets van waar, zeggen de twee.  ,,De psychische gesteldheid van die man. Dáár heeft dit drama mee te maken.”

Tien meter verderop is de straat, voor huisnummer 28, al anderhalve dag afgezet. Inmiddels staan er ook drie busjes van de forensische dienst. ,,De jongen ligt nog altijd in huis”, weet de buurman met stelligheid te vertellen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Arnhem groeit uit tot eldorado van de slechtvalken, met aanstormend luchtracetalent in de Eusebiustoren
    PREMIUM
    fotoserie

    Arnhem groeit uit tot eldorado van de slechtval­ken, met aanstor­mend luchtrace­ta­lent in de Eusebiusto­ren

    ARNHEM - In de Eusebiustoren in Arnhem groeien de drie jonge slechtvalken als kool. Ze ogen nog wat log en plomp maar dat is slechts schijn. Over een paar weken zullen ze voor het eerst van hun leven het luchtruim kiezen om daar net als hun ouders uit te groeien tot de snelste vogels ter wereld. Het record in de duizelingwekkende duikvlucht van de slechtvalk staat wereldwijd op 389 kilometer per uur.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.