Peter Gillis, eigenaar Vakantiepark Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Gillis, eigenaar Vakantiepark Arnhem. © Gerard Burgers

Vakantiepark Peter Gillis in Arnhem telt nog 66 vaste bewoners: gedoogsituatie kan door woningnood nog jaren duren

ARNHEM - Het kan nog jaren duren voordat alle permanente bewoners van Vakantiepark Arnhem naar een reguliere woning zijn verhuisd. Van de 92 personen die in juni 2021 werden gedoogd, wonen er een jaar later nog 66.

11 reacties

 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  @Martin, maar ze heeft wel gelijk. Zolang de klaagboeren aan het muiten blijven, komt er geen definitieve oplossing voor het stikstofprobleem. En zolang dat probleem niet opgelost is, kan er niet voldoende gebouwd worden. Zonder voldoende nieuwe woningen hou je woningnood en zijn er mensen gedwongen om in de krotten van Gillis te blijven wonen helaas.
 • Wil Hieltjes

  2 maanden geleden
  De gemeente heeft hier boter op z'n hoofd. Ze hebben tot 2018 zelf mensen verwezen naar de camping, én ze ingeschreven in het GBA. Maar ja, voor deze mensen natuurlijk geen urgentie, dat is voorbehouden aan nieuwkomers
 • Jaap De Graaf

  2 maanden geleden
  Ligt ook al aan de boeren volgens Ceciel. Eerst waren de boomers overal schuldig aan maar nu zijn het de boeren. Ik moet erg om je lachen.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  Er zijn in dit land zoveel misstanden die niet gehandhaafd worden. Dus waarom zou dit wel gehandhaafd moeten worden? Die mensen doen niemand kwaad. Hebben wel een dak boven het hoofd nodig.
 • Jack Hendriks

  2 maanden geleden
  Nood, breekt wetten! Prima tussen oplossing. Iedereen zou blij zijn als hij/zij onderdak kan krijgen i.p.v. dakloos en de familie Gilles mag er dan ook wel aan verdienen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem