Ger Visser mag zijn proces voorlopig in vrijheid afwachten.
Volledig scherm
Ger Visser mag zijn proces voorlopig in vrijheid afwachten. © eric brinkhorst

Van fraude verdachte oud-eigenaar GelreDome weer vrij: ‘Ik ben moe, op’

De gevallen vastgoedbaas Ger Visser (65) uit Gorssel mag zijn proces voorlopig in vrijheid afwachten. Zijn voorlopige hechtenis is geschorst. Dat heeft de rechtbank in Den Bosch bepaald. Visser zat al drie maanden vast, omdat hij volgens het OM op grote schaal documenten zou hebben vervalst rondom de ondergang van zijn bedrijf Eurocommerce, dat bekende panden in Arnhem bezat. 

10 reacties

 • wil

  2 jaar geleden
  Een verdachte is nog geen dader. Maar...………..waar rook is is vuur. De vraag is alleen of je voorlopige hechtenis moet inzetten als een verdachte geen gevaar is voor de maatschappij. Paspoort innemen en een reisverbod opleggen lijkt mij toch fatsoenlijk en menselijk.
 • Ton

  2 jaar geleden
  Je baseert je stelling op ern persoonlijke overtuiging, die je niet onderbouwt. Nogal een zware beschuldiging richting ondernemend Nederland, wat je zo durft te zeggen.
 • Joris

  2 jaar geleden
  Nou volger, aangezien ik er van overtuigd ben dat 95% van de ondernemers fraudeert, is de kans groot dat we niet ver naast de waarheid zullen zitten... We gaan het zien, als de bewijzen rond zijn en de rechter heeft gesproken... 
 • Inwoner

  2 jaar geleden
  Ook bijstandfraudeurs zouden de bak in moeten! Helaas sluiten ze die niet op , want zielig 
 • Deduif

  2 jaar geleden
  Of die mensen kennen hem beter dan Volger?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.