Gilles van Houtum van Van Houtum Recycling in Arnhem. ,,Voor de circulaire economie zijn wij heel belangrijk, maar we worden nooit gezien als een groen bedrijf, want er is stof en we maken lawaai.”
Volledig scherm
PREMIUM
Gilles van Houtum van Van Houtum Recycling in Arnhem. ,,Voor de circulaire economie zijn wij heel belangrijk, maar we worden nooit gezien als een groen bedrijf, want er is stof en we maken lawaai.” © Rolf Hensel

Van Houtum Recycling laat zich niet wegjagen door oprukkende woningbouw. ‘Wij voelen ons belazerd’

ARNHEM - Met donderend geraas wordt een bak oud metaal leeggestort. Gilles van Houtum kijkt er niet van op. ,,Ik vraag mensen wel eens: zou je willen dat dit bedrijf naast een nieuwbouwwijk neerstrijkt?”

4 reacties

 • Detlef Hoogeveen

  2 jaar geleden
  In Duiven hebben ze toch een industrieterrein speciaal voor bedrijven in de circulaire economie? Achter de vuilverbranding?
 • Gert Vermeulen

  2 jaar geleden
  Meneer van Houtum dit is Arnhem. U staat volgens mij (maar wie ben ik) volledig in uw recht. Gewoon doorgaan en U niet laten overbluffen door het slappe beleid van de gemeente.
 • Joris Driepinter

  2 jaar geleden
  Hoe wil je iemand verjagen van zijn plek ? Bouw er een woonwijk tegenover ! Ben dan eerlijk en geef een fatsoenlijke prijs, minus aftrek van kosten om eventuele vervuiling op te ruimen en/of kijk naar mogelijkheden voor verplaatsing...
 • Pim Willemsen

  2 jaar geleden
  Het zou wellicht een goed idee zijn om ambtenaren van Grondzaken en Volkshuisvesting te verplichten om naar de nieuwbouwwijk te verhuizen. Zullen eens zien of iedereen enthousiast is.

In samenwerking met indebuurt Arnhem