Beri Hosiyar begint een vintage online winkel om de wereld een beetje beter te maken. De blouse die ze aanheeft is een voorbeeld van wat je op haar site kunt vinden.
Volledig scherm
PREMIUM
Beri Hosiyar begint een vintage online winkel om de wereld een beetje beter te maken. De blouse die ze aanheeft is een voorbeeld van wat je op haar site kunt vinden. © Gerard Burgers

Van jurist naar vintage kleding-verkoper: het ligt niet ver uit elkaar, vindt Beri uit Arnhem

ARNHEM – Het lijkt een vreemde stap. Van jurist naar eigenaar van een vintage onlineshop. Maar niks is minder waar, zo laat Beri Hosiyar (31) uit Arnhem zien. Ze begon in juni haar online winkel Revalue Fashion, waar ze ‘pre-loved’ kleding aanbiedt.

  1. Aanvoerder Jordie van Doesburg terug in selectie VVO na langdurige knieblessure: ‘Zo’n potje laat ik me niet ontnemen’
    PREMIUM
    VDZ-VVO

    Aanvoerder Jordie van Doesburg terug in selectie VVO na langdurige knieblessu­re: ‘Zo’n potje laat ik me niet ontnemen’

    Zeven competitieduels moest VVO-aanvoerder Jordie van Doesburg (30) tandenknarsend toekijken door een knieblessure. Een periode waarin de Velpenaren een ijzersterke reeks neerzetten in 3B en de eerste periodetitel pakten. In de topper tegen nummer twee VDZ maakte de verdediger eindelijk zijn rentree. Door een late gelijkmaker op sportpark ’t Cranevelt in Arnhem (1-1) werd het een kleine deceptie voor Van Doesburg.

In samenwerking met indebuurt Arnhem