De gestolen camper van Linda Jill uit Velp
Volledig scherm
PREMIUM
De gestolen camper van Linda Jill uit Velp © Eigen foto

Van zorgeloze rondreis naar horrorvakantie: de camper van Linda Jill werd gestolen in Italië

VELP/MILAAN - Het ene moment geniet je van een zorgeloze vakantie. Het andere moment zit je met je handen in het haar. Het overkwam Linda Jill uit Velp deze week.

5 reacties

 • frank hack

  1 maand geleden
  Laat een bearlock plaatsen
 • bart verplak

  1 maand geleden
  In Europa ben je nergens meer veilig.
 • patrick wijgman

  1 maand geleden
  ...en waar komen die rondtrekkende bendes vandaan ?....juist ja...oost europa. Ze worden gepakt en staan weer sneller te jatten dan dat de inkt kan drogen.
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  Er zijn mensen die gaan even gezellig naar de markt in een Italiaans stadje... ze komen terug van de markt - je raadt het al. Er zijn mensen die erop loeren, ze zien je uitstappen en richting de markt lopen. Hebben ze even de tijd om toe te slaan. Heb dit meegemaakt met personenauto, kwamen we terug was het achterruitje stuk en enkele spullen verdwenen. Camper is erger want dan ben je alles kwijt.
 • Jan Jansen

  2 maanden geleden
  Verstop een tracker in je camper, boot of auto en je hebt hem zo weer terug. Zie het als een kleine premie. Maar we zijn zuinig.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  6

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.