Drukte op de Rijnkade in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte op de Rijnkade in Arnhem. © Gerard Burgers

Veel overlast op de Arnhemse Rijnkade: ‘Leipo’s met kleine piemeltjes die over de kade scheuren’

ARNHEM - De lage Rijnkade in Arnhem is volgens omwonenden verworden tot een levensgevaarlijke racebaan. ’s Avonds hangen er veel jongeren rond die lachgas gebruiken. ,,Dit is de enige plek waar wij worden gedoogd. Waar moeten wij ’s avonds anders heen?”

27 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  6 maanden geleden
  Controleer ook even wat voor topfuncties met bonusssen deze belangrijke CEO's hebben? Hoe ze die wagens betalen? Koop jij morgen zo maar een pooierbak van drie ton, krijg je geheid controle vrees ik!
 • Joris Driepinter

  6 maanden geleden
  Peter Driessen, ze maken "Henk" de pis niet lauw, want hij heeft nog zijn inkomsten uit de huur van het onroerend goed in het thuisland... Niemand die er iets aan doet. Maar Jan en Truus worden door hún thuisland bestolen van hun zelf betaalde pensioen... En Karel en Thea moeten accepteren dat hun bankafschriften een paar keer per jaar worden gecontroleerd in de Participatie Wet... O nee, dat mag je niet zeggen natuurlijk...
 • Peter Driessen

  6 maanden geleden
  “Henk“ is onderweg naar het UWV in zijn AMG en neemt uiteraard de toeristische route over de Rijnkade! De V8 met open uitlaten van zijn Mercedes roffelt ondertussen lekker door.
 • Andre de Kruijff

  6 maanden geleden
  Eenvoudig op te lossen door justitie. Gelijk auto inbeslagneming en verplicht de schredder in en rijbewijs minimaal voor 5 jaar innemen. Niet slap lullen maar doen.
 • Bert

  6 maanden geleden
  En dat zit de maatschappij plotseling opgescheept met een machocultuur van een jonge generatie criminele mannen die slechts geïnteresseerd is in statussymbolen zoals een sportauto, dure horloges en designer trainingspakken. Het gezag is vooralsnog met stomheid geslagen en kijkt apathisch toe.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.