Winkelstraat in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Winkelstraat in Arnhem. © Rolf Hensel

Veiligheidsregio’s tevreden: geen drukke binnensteden, ‘wel zorg over kerk in Barneveld’

ARNHEM / NIJMEGEN - De Veiligheidsregio's in Gelderland zijn tevreden over de naleving van de coronamaatregelen. Het is zowel in de bossen als in binnensteden behoorlijk rustig. 

31 reacties

 • joop aarns

  1 maand geleden
  Opslot en sleutel weg gooien
 • Elk

  1 maand geleden
  Dus thuis bidden kan niet ? Goh wat raar!!
 • Max

  3 maanden geleden
  Omdat vrijheid van godsdienst in de grondwet staat. Net als de vrijheid van meningsuiting. Wat denk je dat er gebeurt als Rutte de vrijheid van pers en meningsuiting aan banden legt? Social media plaat legt? Dan komt heel Nederland in opstand. En terecht. 
 • Max

  3 maanden geleden
  Nee niet alleen in de kerk maar zeker ook in de kerk. Gelukkig hebben we vrijheid van meningsuiting én geloof. Beiden dienen te alle tijden verdedigd te worden. Blijft nog wel de vraag of het verstandig is van deze kerken. De katholieke kerk en meeste protestantse kerken houden zich wel aan de 30 personen.
 • C Heer

  3 maanden geleden
  Inderdaad, denk echt dat ze op het verkeerde moment geweest zijn. (Zondag om 12:00u ofzo) Zaterdag kon je over de hoofden lopen, zo druk was het. En elke vrije zitplek werd gebruikt om te eten. En ja, ik was ook in de stad, maar alleen om de laatste spullen in mijn horecazaak op te ruimen. Ik blijf ook dicht, ik wil geen verkeerd signaal afgeven door mensen naar de stad te lokken met warme dranken die ze vervolgens nergens kunnen nuttigen en dus maar met z’n 4en op een te klein bankje moeten zitten.
 1. Bliksemactie van Arnhemse gemeenteraad: Paasbergflat mag niet meer gebruikt worden voor zorgklanten
  PREMIUM

  Bliksemac­tie van Arnhemse gemeente­raad: Paasberg­flat mag niet meer gebruikt worden voor zorgklan­ten

  ARNHEM - Met een bliksemactie heeft de gemeenteraad van Arnhem voorkomen dat er opnieuw zorgklanten kunnen worden ondergebracht in de Paasbergflat. Eerder deze maand had de gemeente een langslepende rechtszaak daarover verloren van de stichting Onderdak. Daardoor was het toch weer mogelijk geworden om een grotere groep overlastgevende zorgmijders in de flat te huisvesten.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Eén gewonde en een aanhouding bij botsing in Nijmegen
  Play

  Eén gewonde en een aanhouding bij botsing in Nijmegen

 2. Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen
  Play

  Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen

Arnhem e.o.