Steven Bergwerff (l) en Ruben Valentijn, eigenaren van Stella by Starlight, blijven in ieder geval nog tot eind dit jaar open in Coehoorn. Wat daarna gebeurt, is ongewis.
Volledig scherm
PREMIUM
Steven Bergwerff (l) en Ruben Valentijn, eigenaren van Stella by Starlight, blijven in ieder geval nog tot eind dit jaar open in Coehoorn. Wat daarna gebeurt, is ongewis. © Marc Pluim

Verbaasde gemeente Arnhem wil door met Coehoorn

PremiumARNHEM - Creatieve wijk Coehoorn moet blijven, als het aan de gemeente Arnhem ligt. Die is hogelijk verbaasd over het besluit van de beherende stichting om de stekker eruit te trekken

3 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Arnhem Arnhem Arnhem, zie in dat plekken/broeinesten als deze heeeeel belangrijk zijn voor een stad als Arnhem. Je ziet hier Stripe-s in het klein, laat dit niet uit je handen glippen..ambtenaren wordt eens wakker! En Arnhemse burger, zie het ook in en laat je stem wat meer horen. 
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Heb er ooit in de jaren 70 een bloemenzaak gehad met de naam bloemenhuis de Coehoorn klarendalseweg ..Was een mooie en fijne wijk .Maar nu ben er laats nog door gereden een getto .
 • RikC

  4 jaar geleden
  Ik vind het een wat vreemd verhaal dit. Alles was toch geregeld? Kloppen de toezeggingen van de gemeente toch niet, of wil Coehoorn Centraal voor een dubbeltje op de eerste rang zitten? Volgens mij wordt hier een spel gespeeld.

In samenwerking met indebuurt Arnhem