Volledig scherm
De omgeving van de flat aan de Kortlandplaats in Arnhem is afgezet na een fatale steekpartij, woensdagavond. © DG

Verdachte fatale steekpartij Elderveld verstopte zichzelf in de struiken

VideoARNHEM - De verdachte die woensdagavond is gearresteerd in verband met een dodelijke steekpartij aan de Kortlandplaats in de Zuid-Arnhemse wijk Elderveld, heeft zich na het incident mogelijk verstopt in de struiken rond de flat.

Volgens buurtbewoners nam ongeveer een uur na de steekpartij een man de benen vanuit de bosjes waar hij zich blijkbaar al die tijd had schuil gehouden. Aanwezige politiemensen zijn direct achter hem aangegaan. Het zou die man zijn die door de politie is ingerekend.

Volgens omwonenden is het slachtoffer een bewoner van een van de woningen op de benedenverdieping van de flat aan de Kortlandplaats. Getuigen hebben hem naakt en bebloed zien liggen in zijn achtertuin. Volgens een buurvrouw hadden even daarvoor twee mannen ruzie gehad. Dat ging volgens haar gepaard met geschreeuw. Ook zou met spullen zijn gegooid.

De man staat in de buurt bekend als 'vriendelijk'. Heel goed kenden omwonenden hem niet. Volgens een buurtbewoner woonde hij er nog geen half jaar. De flat in Elderveld telt circa vijftig woningen, die worden verhuurd door corporatie Volkshuisvesting Arnhem.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.