Naomi (35) werd neergeschoten in haar flat aan de Floriszstraat in Arnhem. Ze overleed niet veel later aan haar verwondingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Naomi (35) werd neergeschoten in haar flat aan de Floriszstraat in Arnhem. Ze overleed niet veel later aan haar verwondingen. © Erik van 't Hullenaar/DG

Verdachte geeft doodschieten van zwangere Arnhemse Naomi (35) toe: ‘Het is gruwelijk misgegaan’

ARNHEM - Een 46-jarige man uit Rheden heeft toegegeven dat hij in augustus vorig jaar de 35-jarige zwangere Naomi uit Arnhem ‘in een opwelling’ heeft doodgeschoten. Hij zegt dat hij door haar werd afgeperst.

4 reacties

 • Joris Goedbloed

  2 jaar geleden
  De advocaat probeert nog iets te redden. Maar ja, volgens media berichten ziet het er naar uit dat voorbedachte rade opgemaakt kan worden uit het vuurwapen alsmede bedreigingen die geuit zijn. Als dit op schrift is zoals bijvoorbeeld app hangt de maximale straf boven dit proces en zal de poging van de raadsman niets veranderen...
 • Kees van Weteringen

  2 jaar geleden
  Nou. Hier zal wel weer een rechter een politiek gemotiveerde uitspraak doen om zo zijn/haar eigen belang voor het toekomstige bestuurs- of commissarisbaantje veilig te stellen. Als er geen handjeklap met de vvd plaatsvindt dan maar in het eigen belang redeneren!!
 • Bennie Hill

  2 jaar geleden
  Slecht verhaal, advocaten praatje om zo in een goed beeld te komen bij de rechtbank.
 • Harjo Roordink

  2 jaar geleden
  Hij is niet met de gedachte om haar te doden daarheen gegaan, maar had wel een pistool mee genomen. Doe ik ook altijd als ik voor de gezelligheid ergens heen ga. Wat een vreemd verhaal.

In samenwerking met indebuurt Arnhem