Naomi werd doodgeschoten in haar flat aan de Floriszstraat in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Naomi werd doodgeschoten in haar flat aan de Floriszstraat in Arnhem. © Erik van 't Hullenaar/DG

Verdachte van moord op Naomi wil strafvermindering want ‘keihard in kruis getrapt’

ARNHEM – De 46-jarige Rhedenaar die wordt verdacht van moord op de 35-jarige Naomi uit Arnhem zou bij zijn aanhouding zo hard in zijn kruis zijn getrapt dat er een arts aan te pas moest komen. Zijn advocaat vindt dat dit tot strafvermindering moet leiden.

16 reacties

 • Mies Bauwvrauw

  2 jaar geleden
  Wilma Arends was er zo te lezen bij toen het gebeurde, dat ze tot in detail weet hoe het is gegaan. Hoe het conflict tussen beiden zo tragisch uit de hand kon lopen, daar komen we waarschijnlijk nooit helemaal achter. Echter, hoe zeer een vrouw je ook tot wanhoop kan drijven, dat vergoelijkt nooit moord. Als blijkt dat de arrestatie inderdaad zo is verlopen, dan dient dit consequenties te hebben voor de betreffende agenten, niet voor de strafmaat van de verdachte.
 • D. B.

  2 jaar geleden
  Een moord is een moord, een straf is een straf! Net goed dat hij in z’n kruis is getrapt! Dan nog zijn kindjes hun moeder voorgoed kwijt! No mercy!
 • A.M. Berben

  2 jaar geleden
  @ J.T.G. Weetink: TBS houdt in principe altijd in dat iemand weer vrij moet komen tenzij deze persoon dusdanig ziek en gevaarlijk blijft voor de mensen om hem heen dat de TBS moet worden verlengd en verlengd en verlengd, de zogenaamde "long-stay". Levenslang dient voortaan na 25 jaar opnieuw bekeken te worden en dan kan besloten worden om de veroordeelde alsnog vrij te laten. TBS kan niet worden opgelegd in combinatie met levenslang.
 • Bennie Hill

  2 jaar geleden
  Heel zielig voor ie man. Ontneemt het leven van een vrouw, dat terzijde. Meneer is het slachtoffer zo te lezen. Belonen met TBS met dwang, hij laat zelf al zien niet helemaal goed te zijn
 • Ton Odijk

  2 jaar geleden
  Als het zo is gegaan zoals deze moordenaar zegt dan moeten de agenten berispt worden. En inderdaad, alleen willen praten en dan een wapen meenemen? Voorbedachte rade. Dus levenslang, vooruit, min 1 dag. En ik denk trouwens dat zijn vrouw het inmiddels wel weet, hopelijk vraagt ze de scheiding aan.

In samenwerking met indebuurt Arnhem