De Volkswagen Golf (links) en de Volkswagen Polo (rechts) zouden volgens omstanders achtergelaten zijn door de verdachten de schietpartij aan de Oosterburgwal in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
De Volkswagen Golf (links) en de Volkswagen Polo (rechts) zouden volgens omstanders achtergelaten zijn door de verdachten de schietpartij aan de Oosterburgwal in Arnhem. © DG

Verdachten van schietpartij en stevige mishandeling Arnhem-Zuid nog altijd op de vlucht

ARNHEM - Twee van de drie verdachten van de schietpartij bij winkelcentrum De Laar Oost zijn nog voortvluchtig. Getuigen hebben de twee gezien op de Elderhofseweg richting Elderveld. Daarna lijkt elk spoor te ontbreken. De politie heeft in ieder geval twee, maar mogelijk zelfs drie auto's in beslag genomen. 

  1. Buurtbewoners zijn bang na schietpartij in Arnhem: ‘Ik laat mobiel en horloge thuis als ik hond uitlaat’
    PREMIUM

    Buurtbewo­ners zijn bang na schietpar­tij in Arnhem: ‘Ik laat mobiel en horloge thuis als ik hond uitlaat’

    ARNHEM - De schietpartij bij winkelcentrum De Laar Oost heeft er behoorlijk ingehakt bij winkelend publiek en buurt in Arnhem-Zuid. ,,Dit kon je al heel lang zien aankomen”, zegt een flatbewoner. Een buurman zegt: ,,Als er nu niets gebeurt, dan is dit deel van De Laar over 10 jaar een achterbuurt. Als ik mijn hond uitlaat dan laat ik mijn mobiel en horloge thuis.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.