Volledig scherm
De brandweer blust de in brand gevlogen auto op de A12 in Arnhem. © Timo Bouman/Persbureau Heitink

Verkeersproblemen door brandende auto op A12 in Arnhem

UpdateARNHEM - Verkeer op de A12 in Arnhem heeft zaterdag aan het einde van de middag korte tijd hinder gehad van een ongeval met een brandende auto, vlak na Knooppunt Velperbroek. Dat gebeurde op de rijbaan richting Utrecht.

Volgens onbevestigde berichten zou iets voor het viaduct over de Velperweg in Arnhem een bestuurder van een bestelbus een aanhanger zijn verloren. Een achterop komende automobilist ramde vervolgens de losgeslagen aanhanger. Daarbij vloog de auto in brand. Er raakte voor zover bekend niemand gewond.

Door het ongeval, dat even voor half vijf gebeurde, stond op de A12 enige tijd een file vanaf Westervoort. Het is al het zoveelste ongeval op de rijksweg in of bij Arnhem in een paar weken tijd. De  ANWB vermoedt dat de aanhoudende zomerhitte een van de oorzaken is.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Zo ging de Arnhemse politie tekeer tegen de villamoordverdachten
    PREMIUM
    Arnhemse Villamoord

    Zo ging de Arnhemse politie tekeer tegen de villamoord­ver­dach­ten

    ARNHEM - Verdachten uren en uren tot na middernacht verhoren. Hen zwaar onder druk zetten, intimideren om te bekennen. Hen informatie in de mond leggen die alleen de moordenaar kan weten. Hen lagere straffen beloven of juist hogere als ze wel of niet meewerken. Kwartetten met foto’s van mogelijke verdachten. Proces-verbalen die de gefilmde verhoren slordig of mogelijk zelfs bewust foutief weergeven.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.