Volledig scherm
Collin Hoeve © DG

Verliefd? Collin Hoeve zingt voor je in de koepelgevangenis in Arnhem

ARNHEM - Collin Hoeve, bekend van The Voice Of Holland, strijkt donderdag neer in de voormalige Koepelgevangenis in Arnhem om voor geliefden te zingen tijdens Valentijnsdag. Hij belooft dat hij voor elk stel een lied op maat gaat brengen als ‘snelste sing - en songwriter’ van het land.

Hoeve maakt deel uit van het Valentijnfestijn van Prison Experience, dat in december 2016 in De Koepel neerstreek om het om te bouwen tot spelburcht voor ontsnappingsuitjes. Sinds februari 2017 verandert de oude bajes ook nog eens in een liefdesnestje tijdens Valentijnsdag. Dit jaar dus weer: 25 koppels kunnen zich komende donderdagavond voor 150 euro laten opsluiten in een cel. ‘Om van elkaar te genieten bij een diner in drie gangen’, meldt de organisatie.

Pianist Jan Vayne speelt in het hart van de voormalige gevangenis op zijn vleugel romantische klanken om de stemming van intimiteit te verdiepen. Deze avond is alleen als stel te boeken, reserveren kan hier.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.