Verongelukte motorrijder Grijsoord is 22-jarige man uit Wijchen

videoARNHEM - De motorrijder die maandagochtend omkwam bij een eenzijdig ongeval op knooppunt Grijsoord is een 22-jarige man uit Wijchen. Dat laat de politie desgevraagd weten.

De man verongelukte op de verbindingsweg tussen de A50 vanaf Heteren naar de A12 in de richting Utrecht. Die verbindingsweg was daardoor lange tijd dicht.

Over de toedracht van het ongeval is nog niets bekend. De Dienst Verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse onderzoek gedaan volgens de politie is de motor in beslag genomen.

Volledig scherm
Even voor 11.00 uur verongelukte een motorrijder op knooppunt Grijsoord. © Roland Heitink/Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Na leven in opvanghuizen en prostitutie kijkt Tatanka (20) vooruit: ‘Nu kent heel Nederland mijn verhaal’
    PREMIUM

    Na leven in opvanghui­zen en prostitu­tie kijkt Tatanka (20) vooruit: ‘Nu kent heel Nederland mijn verhaal’

    ARNHEM - Wat een narigheid zich in één mensenleven kan ontvouwen. Tatanka Hodes (20) uit Arnhem krabbelt op uit een jeugd waar slechts een enkeling zich iets bij voor kan stellen. Als deelnemer aan het NPO programma Dreamschool geniet ze inmiddels bekendheid. In het programma wordt een groep schoolverlaters door bekende Nederlanders gestimuleerd aan de ontwikkeling van hun leven te werken.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.