De vervallen voormalige pastorie aan de Huissensedijk in Elden. Inmiddels zin wel de ramen op de begane grond dichtgetimmerd.
Volledig scherm
PREMIUM
De vervallen voormalige pastorie aan de Huissensedijk in Elden. Inmiddels zin wel de ramen op de begane grond dichtgetimmerd. © DG

Vervallen rijksmonumenten in Arnhem wachten nog altijd op onderhoud

ARNHEM - De gemeente Arnhem zit al bijna een jaar de eigenaren van twee vervallen rijkmonumenten achter de broek om eindelijk eens te beginnen met achterstallig onderhoud. Tot echte actie heeft dat bij de voormalige pastorie in Elden en Villa Schoonheuvel aan de Utrechtseweg echter nog niet geleid.

8 reacties

 • Eldenaar

  2 jaar geleden
  En het mooie is dat het pand in Elden ook nog is aangekocht door een bouwbedrijf. En het dan zo laten vervallen. Geen goede reclame voor bouwbedrijf Van Ginkel....
 • Opa

  2 jaar geleden
  Pappen en nathouden...we weten allemaal wat dat heeft opgeleverd. Per direct onteigenen.
 • EchteArnhemmer

  2 jaar geleden
  Gewoon niks aan doen en er een escaperoom/spookhuis van maken. Moet geld mee te verdienen zijn
 • Wim

  2 jaar geleden
  Direct onteigenen die panden. Gemeente Arnhem, en dus Ahmed Marcouch, heeft al veel te lang gewacht, geduld gehad, weer gewacht. Het is nu genoeg. NB Hoe staat het met het klooster aan de Klingelbeekseweg? Dat is al bijna volledig verwaarloosd, maar komt dat nu af? Anders daar ook ingrijpen. NB Het past in de Arnhemse historie: er is meer gesloopt na de oorlog dan tijdens de oorlog. Arnhem (en dus Marcouch), maak een einde aan deze cultuur!
 • theet

  2 jaar geleden
  Wil wel kopen voor een euro

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Ziekenhuis belaagd door relschoppers
  Play

  Ziekenhuis belaagd door relschop­pers

 2. Automobilist bekneld bij eenzijdig ongeval in Nijmegen
  Play

  Automobi­list bekneld bij eenzijdig ongeval in Nijmegen

Arnhem e.o.