Ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie. © Blauwe Maan

Vier volwassen mannen zien geen kwaad in seks met 14-jarig, weggelopen meisje: ‘Zij was nog meer in de stemming dan ik’

ARNHEM ,,Vier volwassen mannen die voor eigen genot een meisje van 14 jaar hebben gebruikt en misbruikt, om haar daarna af te leveren aan de volgende.” Het OM had maandag op de Arnhemse rechtbank geen goed woord over voor de vier verdachten van ontucht met een minderjarig kind uit Arnhem.

15 reacties

 • A I Anders

  1 maand geleden
  @Yvonne Schiltmans, Het is hun kind niet.
 • M. Peters

  1 maand geleden
  @rene Jansen, je zult maar zulke ouders en jeugd hebben gehad! We kijken altijd achteraf naar daders, maar hier zijn ouders die huiselijk geweld toepassen, drugs gebruiken etc ook geen knip voor de neus waard! Die maken dit meisje al op jonge leeftijd volledig kapot, dat zou ook bestraft moeten worden.
 • Harrie Nak

  1 maand geleden
  @Eric Zandstra, op zich ben ik wel met je eens dat de straffen voor (alle vormen van) sexueel geweld en sexuele intimidatie fors omhoog mogen. Maar in dit geval moet je onomstotelijk aan kunnen tonen dat iedere verdachte willens en wetens een minderjarige heeft verkracht. Als de verdachte verklaart dat A). Hij niet wist dat ze minderjarig was en B) dat ze instemde.. Bewijs het tegendeel dan maar ‘ns, dat is nog niet zo eenvoudig lijkt me…
 • Ceciel Buijser

  1 maand geleden
  Goh, wat is de verontwaardiging groot opeens. Maar als Gijp en Derksen dit een dijenkletser vinden is het opeens wel lachen. Bah, die selectieve verontwaardiging.
 • Kas Van Dam

  1 maand geleden
  Natuurlijk vinden mensen de straf te laag. Maar 6 maanden de bak in is wel degelijk een serieuze straf. Een ieder die ook maar iets weet van detentie weet dat dat je niet in de koude kleren gaat zitten. Ook niet omdat dat wellicht betekent dat je je baan en dus wellicht huis kwijt bent. Bovendien zitten de mannen levenslang aan een strafblad vast dat ze flink zal beperken. Langere celstraf voegt hier niks toe, behalve dan dat de mannen uiteindelijk nog verknipter de cel weer uitkomen...

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.