Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Vijf jaar toegangsverbod voor zware mishandeling in zwembad Klarenbeek

ARNHEM - Zwembad Klarenbeek in Arnhem heeft een zwembadverbod voor vijf jaar uitgedeeld aan vier jongeren die op 27 juli betrokken zouden zijn geweest bij de mishandeling van twee badmeesters. Beiden raakten daarbij zwaargewond, zegt de politie.

13 reacties

 • Energio

  3 jaar geleden
  Dit zijn de maatregelen vanuit het zwembad, lijkt me zeer logisch (helaas vrij mager). Maar ik neem aan dat er op basis van de aangifte toch ook een straf eis gaat komen vanuit justitie?
 • dks

  3 jaar geleden
  Levenslang verbod!
 • Rejoen

  3 jaar geleden
  Ah lekker man, alleen Klarenbeek.... zwembaden zat in de omgeving.En hoe werkt dat zo'n verbod?.Een vakantiekracht of stagiaire bij de poort en ze lopen weer binnen.....
 • communicatie

  3 jaar geleden
  Het Protocol Gedragsregels Zwembaden heel en heel rap veranderen!!!! En het is misschien wat prematuur?? Dit slaat echt werkelijk nergens op, een lachertje 1ste klas. En niet misschien verbod ook op in andere zwembaden, nee gewoon een gebod op alle zwembaden. Ik begrijp de angst van de badmeester/ vader en het andere personeel ook. Want die lafaard weten ze zo te vinden. En als ze kwaad weer willen komen ze hen opzoeken misschien zitten ze ook niet op te wachten. Maar 1 lijntje met de politie en ze kunnen hen gelijk weer in de boeien slaan.
 • Marco

  3 jaar geleden
  Schandalig! Nooit meer toelaten.Inderdaad NOOIT meer.
 1. Er is geen enkele reden voor de overwinnaars van het afvalreferendum om triomfantelijk te doen
  PREMIUM
  Column Onderlangs
  1

  Er is geen enkele reden voor de overwin­naars van het afvalrefe­ren­dum om triomfante­lijk te doen

  Er is geen enkele reden voor de overwinnaars van het afvalreferendum om triomfantelijk te doen. Wat gewonnen heeft is de irritatie, de overlast. Straks geen gedumpt afval meer (mag je hopen). Het kleine gat waar je de zak in proppen moet, zal verdwijnen. Geen gedoe meer met de pas. Maar een oplossing voor het enige wezenlijke probleem, het afvalprobleem zelf, is verder weg dan ooit.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Reeën steken de weg over en overleven het niet
  Play

  Reeën steken de weg over en overleven het niet

 2. Door het oog van de naald: fietser overleeft botsing met trein
  Play

  Door het oog van de naald: fietser overleeft botsing met trein

Arnhem e.o.