De ernstig gehandicapte oud-lerares Antoinette Kleintjens vertelde in deze krant dat zij haar volledig aangepaste woning moet verlaten omdat ze de huur niet meer kan opbrengen.
Volledig scherm
PREMIUM
De ernstig gehandicapte oud-lerares Antoinette Kleintjens vertelde in deze krant dat zij haar volledig aangepaste woning moet verlaten omdat ze de huur niet meer kan opbrengen. © Erik van 't Hullenaar

Vinden van aangepaste woning in Arnhem moet makkelijker worden

ARNHEM - Er komt meer aandacht voor mensen die een aangepaste woning nodig hebben in Arnhem. Woningcorporaties en de gemeente gaan in het nieuwe jaar samen onderzoeken aan welke huizen mensen met specifieke woonwensen behoefte hebben.

10 reacties

 • Ik Ben het

  3 jaar geleden
  Voor zover ik weet, woonde die broer daar bij haar in. En ik woon ook al jaren in dat stuk. Begrijp dat hij dus ook een eigen woning had? Heb toch het idee dat het verhaal hoe het geschetst word, niet helemaal klopt!
 • Jeempie

  3 jaar geleden
  Karel ook veel woningen van Volkshuisvesting voldoen niet aan de eisen, de wettelijke regels die te vinden zijn in het bouwbesluit dat Nederland al jaren kent kent. 
 • Karel Koning

  3 jaar geleden
  Kennis van mij klaagt al jaren bij Volkshuisvesting over servicekosten die niet kloppen. Vooral over de niet uitgevoerde schoonmaak van SMB Willems die jaarlijks wel gerekend word.
 • MarjoleindeJong

  3 jaar geleden
  Politici schrikken altijd omdat ze niet weten wat er speelt in de stad. Ze leven in hun eigen wereldje.
 • MarjoleindeJong

  3 jaar geleden
  Klopt je snapt het niet. Mevrouw woonde zelfstandig en kon de hoge huur niet betalen en is eruit gezet. Nu woont ze noodgedwongen bij haar broer in. Schrijnend

Arnhem e.o.