Volledig scherm
Schuytgraaf kan nog steeds eten van de kibbeling van André de Visscher. Foto: PR

Visboer Schuytgraaf mag nog blijven

ARNHEM - Visboer André de Visscher mag voorlopig blijven staan op zijn standplaats aan de Marasingel in de Arnhemse wijk Schuytgraaf.

Zijn standplaatsvergunning is van tijdelijke aard, maar hij krijgt dit jaar nog respijt. In Schuytgraaf opent in mei het nieuwe winkelcentrum. Exploitant Multi wil naast de winkels die al zijn gecontracteerd ook een viszaak als huurder. Bedrijfsmakelaar Strijbosch Thunnissen is nog op zoek naar een kandidaat.

Winkelcentrum
De Visscher heeft al jaren op vrijdag een standplaats, een halve kilometer verderop. Het liefst zou hij een standplaats in Schuytgraaf blijven innemen, bij voorkeur bij het nieuwe winkelcentrum.

Het gemeentelijk beleid is dat de standplaats aan de Marasingel tijdelijk is. In het nieuwe winkelcentrum moeten nieuwe winkeliers de kans krijgen een goede start te maken met hun zaak. De Visscher, die vreesde in mei zijn biezen te moeten pakken bij de opening van het nieuwe winkelcentrum, is blij dat hij in ieder geval dit jaar nog even op z'n stek mag blijven en wacht de ontwikkelingen met het winkelcentrum af.

Beschrijving

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.