Vitesse Frikandel verovert Arnhem

ARNHEM - Gerrit-Jan Beumer bedacht in de aanloop naar de KNVB-bekerfinale op 30 april een nieuwe snack: de Vitesse Frikandel. Hij is vanaf heden te eten in snackbar 't Beumertje in Arnhem.  

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  10

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Opa en oma komen om het leven bij ongeluk op Knooppunt Ressen, kleinkinderen zwaargewond
  update

  Opa en oma komen om het leven bij ongeluk op Knooppunt Ressen, kleinkinde­ren zwaarge­wond

  ARNHEM - Bij een ernstig ongeval op de A325 tussen Elst en Nijmegen zijn twee volwassenen om het leven gekomen en twee kinderen gewond geraakt. Een van de kinderen, een meisje, is er zeer slecht aan toe. Het gaat om een opa en oma die met hun kleinkinderen onderweg waren. Een busje kwam met snelheid aanrijden en merkte te laat dat er een file stond op de snelweg. Het busje reed de auto van de slachtoffers aan en raakte nog vier andere auto’s.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.