Vitesse juicht komst Eurovisie Songfestival toe, maar wil ook voetballen

VideoARNHEM - Het zou fantastisch zijn als GelreDome in Arnhem de plek wordt waar het Eurovisie Songfestival volgend jaar wordt gehouden. Maar er moet in die periode nog wel volop gevoetbald worden.

7 reacties

 • Joris

  3 jaar geleden
  Vitesse kan net als in 1993 (tegen PSV en Feyenoord) uitwijken naar de Goffert. Was een groot succes. Volle bak. Goede sfeer. Win-win situatie voor iedereen.
 • SRB

  3 jaar geleden
  Tilburg staat niet voor niets bekend als het Aldi onder de steden. Ideale Songfestivalstad hoor.....
 • Karel Koning

  3 jaar geleden
  De provincie betaalt alles.......:)
 • Esquiare

  3 jaar geleden
  Songfestival legt zomaar een aantal weken beslag op het stadion. Komt heel wat bij kijken... ook bijvoorbeeld Ziggo Dome zal de agenda leeg moeten maken, optredens verzetten, een aantal weken lang.
 • Visser

  3 jaar geleden
  Ik had ergens gelezen dat de locatie minstens 6 weken beschikbaar moet zijn aan Eurovisie. Naast de planning met Vitesse zal het een duur grapje worden vanwege de commerciële eigenaren van het Gelredome. 
 1. Met het Songfestival kan Arnhem 75 jaar vrijheid vieren, zegt Marcouch bij ‘Pauw’

  Met het Songfesti­val kan Arnhem 75 jaar vrijheid vieren, zegt Marcouch bij ‘Pauw’

  ARNHEM - Het Eurovisie Songfestival naar Arnhem halen zou een mooie manier zijn om 75 jaar vrijheid te vieren, vindt burgemeester Ahmed Marcouch. ,,Arnhem is de culturele hoofdstad van Oost-Nederland’’, zei hij maandagavond in de talkshow van Jeroen Pauw. ,,Bekend van de Slag om Arnhem. We vieren dit jaar 75 jaar na de Slag. Dat ging om de bevrijding van Europa. Wat is er nou mooier om de vrijheid te vieren door het Songfestival in de regio Arnhem-Nijmegen te organiseren?’’

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.