Vitessesupporters op de tribune van GelreDome tijdens de wedstrijd tegen FC Twente.
Volledig scherm
PREMIUM
Vitessesupporters op de tribune van GelreDome tijdens de wedstrijd tegen FC Twente. © Pro Shots / Stefan Koops

Vitesse onderzoekt knokpartijen op tribune; fan Frank schrijft boze brief over schelden met ziektes, blowen, racisme...

Vitesse is een onderzoek gestart naar aanleiding van de vechtpartijen die zondagmiddag hebben plaatsgevonden op de Zuid-tribune. ‘Indien nodig zullen we gepaste maatregelen nemen’, laat de club in een officiële verklaring weten. 

10 reacties

 • w Velde

  1 jaar geleden
  Gewoon niet meer gaan. Dan zitten er 500 tolkien, waar de club niet van kan bestaan. Dus voetbal zelf naar de verdoemenis geholpen. Hebben we ook geen 100 agenten nodig op zo'n dag, die kunnen dan beter werk gaan doen. W.velde
 • Roel Bosch

  1 jaar geleden
  @ Fred Schuit: zeg dan niets. Dan sluit ik me liever aan bij de reactie van Hans de Graaf en Jan Nuvens.
 • C.G Posse

  1 jaar geleden
  Lekker op west gaan zitten,, daar is plek zat
 • Tinus Timmerman

  1 jaar geleden
  @Fred Schuit. Jouw reactie slaat werkelijk nergens op. Voetbal is een gezonde sport met goede toeschouwers. Alleen is er een groep mensen die ALLES aangrijpen om andermans plezier te vergallen. Is het niet bij het voetbal dan wel in Sonsbeek of op andere plekken. Deze onruststokers zijn de tokkies, of hoe jij ze ook wilt noemen. Veroordeel niet de sportliefhebber maar de daders van deze onrust.
 • Henk Doddema

  1 jaar geleden
  De verantwoordelijken bij Vitesse hebben weggekeken bij het snuiven en alcoholmisbruik. Zij hebben dit gedrag getolereerd mogelijk uit angst voor represailles. Niet alleen bij Vitesse maakt de harde kern de dienst uit. Bij een flink aantal clubs is op de toiletten sprake van een wit winters sfeertje.

In samenwerking met indebuurt Arnhem