Gerard Blankestijn, voormalig directeur Toeslagen bij de Belastingdienst (2011-2018), tijdens de derde dag van de hoorzittingen van de tijdelijke commissie die onderzoek doet naar problemen rond de fraudeaanpak bij de kinderopvangtoeslag.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerard Blankestijn, voormalig directeur Toeslagen bij de Belastingdienst (2011-2018), tijdens de derde dag van de hoorzittingen van de tijdelijke commissie die onderzoek doet naar problemen rond de fraudeaanpak bij de kinderopvangtoeslag. © ANP

Vitesse-spelers rijden in dure auto’s, mede betaald met staatssteun. Het maakt me misselijk

Column OnderlangsTijdens het poetsen van de tanden nam een zaak van ondergeschikt belang mij volledig in beslag. Op een deodorantroller stond ‘48 uur bescherming’. Waar is die 48 uur goed voor?, vroeg ik mij af. Een deodorant voor mensen die twee dagen lang niet douchen.

15 reacties

 • Frans

  12 maanden geleden
  als het nationale team speelt komt de Gelredome wel vol
 • Frans

  12 maanden geleden
  het is de waarheid Marco
 • Kapstok

  1 jaar geleden
  Wie betaald die fiets dan? 
 • Ronald

  1 jaar geleden
  Wees blij dat vitesse niet werd behandeld als een fabriek met 75 productie medewerkers. Dan hadden we er tientallen jaren niks meer van vernomen 
 • Marco

  1 jaar geleden
  Wat een schandalige manier om Vitesse weer eens onderuit te halen. Maar van een Nijmeegse krant kun je het ook wel weer verwachten. Wat verlang ik terug naar de Arnhemsche Courant.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.