Volledig scherm
De website van Vitesse met daarop de kaartverkoop voor de berkfinale. © Vitesse.nl

Vitesse verkoopt al 10.000
kaarten voor bekerfinale

ARNHEM - Vitesse heeft donderdag meer dan 10.000 kaarten verkocht voor de bekerfinale in De Kuip op zondag 30 april. De belangstelling voor de bekerfinale die de Arnhemmers daar tegen AZ spelen is groot. De sfeervakken en de eerste ring van het stadion zitten al vol. 

Er zijn nu alleen nog tickets voor de tweede ring van het stadion, aldus de club. Donderdagochtend, direct na de start van de kaartverkoop, verkocht Vitesse in 2,5 uur tijd zo'n 8.000 tickets. Dat is bijna de helft van het aantal beschikbare kaarten: 17.500. 

Onbereikbaar

In de eerste 10 minuten van de kaartverkoop, die om 10.00 uur begon, vlogen al zo'n 2.000 tickets over de toonbank. De belangstelling was zo groot dat de website van de club enige tijd onbereikbaar was.

Seizoenkaart

Vitesse heeft, net als opponent AZ, 17.500 kaarten ter beschikking voor de eigen supporters. De kaartverkoop is in eerste instantie alleen voor houders van een seizoenkaart. Zij kunnen per kaart maximaal twee tickets bestellen voor de eindstrijd om de KNVB Beker.

Telefoontjes

Volledig scherm
De website van Vitesse raakte overbelast door de start van de kaartverkoop voor de bekerfinale. © DG

Dat de belangstelling voor het duel groot is, bleek ook uit het grote aantal telefoontjes dat Vitesse in de aanloop naar de kaartverkoop kreeg. De Fanservice van de club was woensdag zo goed als onbereikbaar. Vitesse verkocht al meer dan 1.000 bekersjaals en -shirts.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.