Nick Oudendag oefent nog even voor hij op skivakantie gaat.
Volledig scherm
Nick Oudendag oefent nog even voor hij op skivakantie gaat. © Gerard Burgers

Vlak voor wintersport nog even oefenen, de Arnhemse skischool puilt vandaag uit

ARNHEM - Vlak voor de voorjaarsvakantie puilt het uit in de indoor skischool in Arnhem-Zuid. Nog even de conditie op peil krijgen of juist wat beginnerslessen nemen. Zodat dadelijk, in de echte sneeuw, voortvarend geskied kan worden.

 ,,Als je op deze baan kunt skiën, dan lukt het je in de echte sneeuw zeker”, zegt eigenaar Sylvia Oudendag. Ze runt de skischool samen met haar dochter. De baan zit in het gebouw van zwembad De Grote Koppel, waar de skischool voorheen bij hoorde.  

,,Toen het zwembad zeven jaar geleden van de skischool af wilde hebben wij het als gezin overgenomen. We hebben 25 skileraren die hier les geven aan 2 skiërs tegelijk.  Dat is het voordeel van een skiles op deze baan. Echte sneeuw is wel veel zachter. Daar kun je je een misstap permitteren. Op de baan niet.” 

  1. Crisisteams regio Arnhem zetten alle zeilen bij voor steun aan zelfstandige ondernemers tijdens coronacrisis
    PREMIUM

    Crisis­teams regio Arnhem zetten alle zeilen bij voor steun aan zelfstandi­ge onderne­mers tijdens coronacri­sis

    ARNHEM - Bijna 5000 zelfstandige ondernemers in Arnhem en omringende gemeenten hebben via de gemeenten een aanvraag ingediend voor financiële ondersteuning tot aan het bestaansminimum. In Arnhem alleen gaat het om 2.500 zelfstandigen zonder personeel en kleine ondernemers met enkele personeelsleden. Crisisteams zetten alle zeilen bij om veel uitkeringen nog voor de Pasen uit te betalen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.