Volledig scherm
Een eerdere editie van Jeugdland Voetbalmasters. © Erik van ’t Hullenaar

Voetballen bij stadion GelreDome tijdens Jeugdland Voetbalmasters

VideoARNHEM - Jongens en meisjes van zeven tot en met twaalf jaar kunnen zich aanmelden voor het jaarlijkse toernooi Jeugdland Voetbalmasters. Dat is donderdag van 11.00 tot 15.30 uur op de parkeerplaats van GelreDome in Arnhem-Zuid. 

Het toernooi is een van de meivakantieactiviteiten van Jeugdland. De Arnhemse stichting organiseert de Voetbalmasters samen met Sportbedrijf Arnhem en Vitesse. Ook Stichting Rijnstad, Kinderopvang Skar en voetbalbond KNVB zijn erbij betrokken. 

Er worden niet alleen wedstrijdjes gevoetbald. Er zijn een Vitesse Voetbalplein, een voetbalschietschijf, een speedcheck en er zijn diverse creatieve activiteiten. Die zijn gratis.

De wedstrijden worden gespeeld door teams van vier spelers (zonder keeper) in de leeftijdsgroepen 7 tot en met 9 en 10 tot en met 12 jaar. Een team bestaat uit maximaal vijf spelers en een volwassen begeleider. 

Opgeven kan tot uiterlijk maandag 29 april via jeugdland.nl. Deelname kost tien euro per team.

Bekijk hieronder een impressie van Jeugdland Voetbalmasters 2018.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.