Volledig scherm
PREMIUM
De Brunelsingel, tegenover de sportvelden van MASV. © Google

Voetbalvoorzitter Eef K. schoot ‘in doodsangst op man met kettingzaag’

ARNHEM - Volkszanger en voetbalvoorzitter Eef K. zegt zondagavond puur uit lijfsbehoud te hebben geschoten. Zijn belager vernielde de voordeur met een motorzaag en zou gedreigd hebben de 40-jarige Arnhemmer ‘kapot te schieten.’

Quote

,,Kom naar buiten”, schreeuwt hij. ,,Ik schiet je kapot.”

Dat laat Eef K. via zijn advocaat Jori Schadd weten. MASV heeft de flamboyante voorzitter, die zijn club in het amateurvoetbal omhoog wil stuwen, op non-actief gezet, zo maakte het bestuur donderdag bekend. Dit is K’s verhaal.

Het is zondagavond kort na elven als feestzanger Eef K. zich door een taxi bij zijn huis laat afzetten. Het is een wilde carnavalsavond geweest. Niet de gezelligste. In café Bloopers op uitgaansplein de Korenmarkt heeft K. een forse aanvaring. Er wordt met een fles drank gegooid. K. pakt de taxi naar huis, dat gelegen is pal tegenover het sportpark van zijn geliefde MASV in Malburgen-West.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.