Uitzicht vanuit de lucht op het toekomstige woongebied Nieuw Kadekwartier, met op de voorgrond de waterplas van Fluvium en op de achtergrond het huidige Rijnwijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitzicht vanuit de lucht op het toekomstige woongebied Nieuw Kadekwartier, met op de voorgrond de waterplas van Fluvium en op de achtergrond het huidige Rijnwijk. © Volkshuisvesting

Voltooiing woonwijk ‘Fluvium’ in Arnhem moet nog dit jaar starten

ARNHEM - Nog dit jaar wordt begonnen met het afmaken van de nieuwe woonwijk op het voormalige gasfabriekterrein aan de Westervoortsedijk in Arnhem. ‘Fluvium’ wordt Gashouderkwartier.

Fluvium was de werktitel voor het bouwterrein tussen de Westervoortsedijk en de Van Oldenbarneveldtstraat. Gebiedsontwikkelaar BPD nam het project over van corporatie Volkshuisvesting Arnhem, die er als gevolg van nieuwe landelijke regelgeving niet verder mee mocht, en kiest nu voor een nieuwe naam. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.