Nelly Sendar (op de rug gezien) en Syne Fonk in de loods van Ecovrede vlakbij IPKW.
Volledig scherm
Nelly Sendar (op de rug gezien) en Syne Fonk in de loods van Ecovrede vlakbij IPKW. © Erik van 't Hullenaar

Voor apostelen van het idealisme dreigt de Arnhemse straat

ARNHEM - Syne Fonk en Nelly Sendar, de drijvende krachten achter de ideële stichting Ecovrede, dreigen na tien jaar werk aan een betere wereld in Arnhem dan toch op straat te komen staan. 

4 reacties

 • theet

  3 jaar geleden
  Als maar gratis woonen is en dan net doen dat jullie tweedehands spullen weg geven.huur een huis en doe het vanuit daar.lekker makelijk als maar gratis is om te woonen. Geef gemeente gezeik en de verhuurder
 • Theo

  3 jaar geleden
  De groep mensen die tussen allerlei regelingen in komt te vallen groeit helaas. Verlies van partner, werk, uitkering (na "herkeuring") kan verlies huisvesting betekenen-en dan heb je niets. Helaas zijn clubs als ecovrede nodig-maar betere werking van overheden zou beter-en goedkoper-zijn. De christen unie kwam ooit met het verhaal dat gezinnen met 40.000 euro schuld op straat kwamen waarna het 100.000 euro kostte om dat gezin weer verder te helpen. Er zijn voedsel-, kleding-,speelgoed-banken en goedwillende kringloopwinkels-ecovrede wil dat alles bundelen-een pittige klus !
 • Karel Koning

  3 jaar geleden
  Tjah dit college is ook de bezemwagen voor de bewoners. Teams leefomgeving weigeren veel voor en met de bewoners. Komt dit door het tekort of gebrek aan geen zin in de (verplichte) participatie. Bezemwagen door dit college!
 • Ren

  3 jaar geleden
  De bezemwagen van de subsidies

In samenwerking met indebuurt Arnhem