De drie reclamevliegtuigjes waarmee de hoofdsponsor van Vitesse aartsrivaal NEC gelukt wenste in de kwartfinale van het toernooi om de KNVB-Beker.
Volledig scherm
PREMIUM
De drie reclamevliegtuigjes waarmee de hoofdsponsor van Vitesse aartsrivaal NEC gelukt wenste in de kwartfinale van het toernooi om de KNVB-Beker. © Paul Rapp

Voor de echte Ernummers was het succeswensen van de grote kleine rivaal twee bruggen te ver

Column Remco KockWIJ WILLEN DE DERBY. VIT-NEC. WINNEN DUS VANDAAG. Dit lazen Nijmegenaren woensdagmiddag toen ze de nek naar achteren bogen, de ogen op de hemel gericht. Een paar uur voor het bekerduel NEC-VVV wapperde de tekst achter drie vliegtuigen die door Waterontharder.com, de hoofdsponsor van Vitesse, het luchtruim waren ingestuurd.

1 reactie

 • Peter Schuitema

  2 dagen geleden
  Beetje omgekeerde wereld. Je typeerd kenmerken van Nijmegenaren over Ernhem. Andersom hebben de meeste supporters hier niet zoveel moeite mee.
 1. Ouwehands en Burgers’ Zoo blij met overheidssteun: ‘De dieren verzorgen is onze prioriteit’
  PREMIUM
  1

  Ouwehands en Burgers’ Zoo blij met overheids­steun: ‘De dieren verzorgen is onze prioriteit’

  ARNHEM/RHENEN - Dierentuinen die de poorten gesloten moeten houden maar intussen wel alle beesten moeten verzorgen, kunnen sinds vandaag een beroep doen op overheidssteun. Het kabinet kreeg vorige week toestemming van de Europese Commissie om de parken te hulp te schieten. Voor het steunpakket was eerder al 39 miljoen euro gereserveerd. Burgers’ Zoo in Arnhem en Ouwehands Dierenpark Rhenen reageren verheugd.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Baudet op campagne in Veenendaal: 'Vaccineren is onzinnig'
  Play

  Baudet op campagne in Veenendaal: 'Vaccineren is onzinnig'

 2. OM: Filmpje Tarik Z. niet strafbaar
  Play

  OM: Filmpje Tarik Z. niet strafbaar

Arnhem e.o.