Volledig scherm
PREMIUM
Het gebouw voor ict en techniek dat Rijn IJssel maakt op het Akzo-terrein aan de Velperweg in Arnhem. Volgend jaar worden de eerste stappen gezet voor de Velpercampus, waar ruim 3.000 studenten middelbaar beroepsonderwijs gaan volgen. © PR

Voormalig Akzo-terrein in Arnhem wordt Velpercampus voor mbo

ARNHEM - ROC Rijn IJssel hoopt in Arnhem in de tweede helft van volgend jaar te beginnen met de inrichting van de Velpercampus. 

Met de ontwikkeling van deze campus voor middelbaar beroepsonderwijs op voormalig Akzo-terrein aan de Velperweg is een investering van 50 tot 60 miljoen euro gemoeid.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Goede vriend doet Arnhems stel de das om met ‘luchtbuks’
    PREMIUM
    bij de politierechter

    Goede vriend doet Arnhems stel de das om met ‘luchtbuks’

    ARNHEM - Achter elkaar komen ze de rechtbank binnen. Hij (52) fier voorop, zij (31) met een bezorgde blik. Ze staan terecht voor verboden wapenbezit: een boksbeugel en een Lakefieldgeweer kaliber.22, met een magazijn, negen patronen en een geluiddemper. Het vuurwapen vond de politie tijdens een huiszoeking onder het matras van het echtelijke bed. De boksbeugel was eigenlijk bijvangst, die zat gewoon in het handtasje van mevrouw.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.