Voorzitter supportersclub PEC Zwolle woest op politie: zoon vast en ‘matpartij richting fans in Arnhem’

Woest is hij, Freddy Eikelboom, de voorzitter van de Supportersclub van PEC Zwolle.  Het kwam gisteravond na afloop van de verloren wedstrijd van de Zwollenaren tegen Vitesse in Arnhem tot een treffen tussen de politie en de PEC-supporters, waarbij onder meer zijn 18-jarige zoon werd opgepakt.

34 reacties

 • Rick01968

  2 jaar geleden
  Een strafblad voor zijn 18e verjaardag,  lekker man. Of had dit jochie er al een.
 • Rick01968

  2 jaar geleden
  Wat een huilie huilie verhaal van deze meneer. Gewoon rustig wachten in het bezoekersvak tot je het sein krijgt dat je het vak mag verlaten, is kennelijk te veel gevraagd. Ja zegt meneer Eikelboom,  sommige jongens vonden dat te lang duren. Helaas meneer Eikelboom, dat wat die jongetjes vonden is totaal niet relevant.
 • Paul David

  2 jaar geleden
  Mijnheer Eikelboom, u kunt ook gewoon toegeven dat u gefaald hebt in de opvoeding, dat u niet bij machte bent om uw koters normen en waarden bij te brengen.
 • Roy

  2 jaar geleden
  Dat zou ik ook niet pikken ................. inderdaad, de mentaliteit van tegenwoordig, namelijk ik doe wat ik wil doen, niemand die mij tegenhoudt.
 • Roy

  2 jaar geleden
  Er komen wel degelijk mensen naar kijken. Je hebt gelijk, een heel ander publiek. Bij hockey staan geen Tokkies aan de kant.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.