Afvalscheiding wordt onder meer als lastig ervaren door sommige bewoners van appartementen in de Arnhemse binnenstad.
Volledig scherm
PREMIUM
Afvalscheiding wordt onder meer als lastig ervaren door sommige bewoners van appartementen in de Arnhemse binnenstad. © Rolf Hensel

Vraag aan Arnhemmers in afvalreferendum is ‘ingewikkeld’

ARNHEM - De vraag die de Arnhemse kiezer op 17 maart krijgt voorgelegd bij het referendum over het afvalbeleid is ‘ingewikkeld’. Stemgerechtigde Arnhemmers mogen zich uitspreken over de vraag of ze het voorstel steunen te stoppen met het betalen per afvalzak, de containers van het slot te halen en te zorgen dat er weer een normale afvalzak in past.

3 reacties

 • Hans de Graaf

  1 week geleden
  En dus zal iedereen na afloop de uitslag zo uit kunnen leggen, zoals het hem/haar het beste past. En gaan we op de oude voet verder. Maar de mensen begrijpen het niet - houdt de wethouder stug vol. Nee, niet op deze manier.
 • Ans Brouwer

  1 week geleden
  Tot 17 maart is er nog tijd genoeg om de vragen zo te stellen dat de Arnhemmers goed kunnen antwoorden. Anders krijgen we na 17 maart weer een gedoe dat het niet duidelijk was.
 • Wil Kaap

  1 week geleden
  Ik herinner me dat er een paar jaar geleden een CDA congres is geweest waar gestemd kon worden. De uitleg was dat als je ja stemt ben je tegen, en als je nee stemt ben je voor. Onduidelijkheid troef.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Eindelijk, de kappers open: Geert gaat in alle vroegte de deur uit voor een frisse coupe
  Play

  Eindelijk, de kappers open: Geert gaat in alle vroegte de deur uit voor een frisse coupe

 2. Nijmeegse horeca in actie voor heropening terrassen
  Play

  Nijmeegse horeca in actie voor heropening terrassen

Arnhem e.o.