Achterstallige techniek in Stadstheater Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Achterstallige techniek in Stadstheater Arnhem. © Milan Schellingerhout

Vraag om extra miljoenen voor Stadstheater Arnhem maakt politieke tongen los: hoeveel mag verbouwing nog kosten in crisistijd?

ARNHEM - Hoeveel miljoenen mag de verbouwing van Stadstheater Arnhem nog extra kosten nu de bouwprijzen, maar ook de energierekeningen van Arnhemmers, de pan uitrijzen? Dat vragen diverse partijen in de gemeenteraad zich hardop af.

9 reacties

 • A.M. Berben

  5 maanden geleden
  Inderdaad, het lijkt mij voor de leefbaarheid in Arnhem veel zinvoller indien die 9 miljoen wordt besteed voor het BOA plan van MARCOUCH dat nu voor ligt dan dit nu in een theater te investeren. Hopelijk toont de gemeenteraad ook dit inzicht!
 • Albert van der Broek

  5 maanden geleden
  Afbreken en vergeten. Dat lijkt me het beste. Tempels voor de elite zijn ongewenst.
 • Ceciel Buijser

  5 maanden geleden
  Als die gemeenteraad jaren geleden niet zo had lopen draaien en teuten, en toch dat cultuurcluster aan de Nieuwstraat had laten bouwen, dan hadden we nu dit hele gezeur nu niet gehad. Kunst en cultuur staat in de lijst van prioriteiten misschien dan niet bovenaan maar een grote stad kan ook niet zonder.
 • Wil Kaap

  5 maanden geleden
  Zie hier weer het gevolg van het lage niveau van de gemeenteraad/politiek. Over een tijdje zal er wel weer een bericht komen dat de kosten zijn gestegen of dat het dak lekt. Ach en wee roepen achteraf dat wel.
 • Jaap De Graaf

  5 maanden geleden
  Belachelijk en niet uit te leggen inderdaad, gewoon mee stoppen met dit soort projecten. Hoeveel Arnhemmers hebben hier nu daadwerkelijk wat aan?

In samenwerking met indebuurt Arnhem