#vraageenmoslim: ‘Hoe meer je van elkaar weet, hoe beter we elkaar begrijpen’

VIDEOARNHEM - Vier islamitische jongeren stonden zaterdag in het centrum van Arnhem met een bord in hun handen: ‘Ik ben een moslim, stel je vraag!’ En dat deden de nodige mensen, al liep het gros van het winkelend publiek er straal voorbij.

7 reacties

 • W. Peters

  3 jaar geleden
  Ik heb ze helaas niet getroffen in de stad. Ik had graag willen vragen waarom moslims zich altijd zo gekwetst voelen en vaak agressief worden als er commentaar of cartoons verschijnen op hun religie waar toch voor niet moslims rare dingen aan vast zitten.
 • theet

  3 jaar geleden
  Wil niet en hoef ze niet te begrijpen.hun moeten ons begrijpen en niet anders om .da at begint het mee 
 • Toontje

  3 jaar geleden
  Vraag: De islam zegt: Allah is perfect. Hij schiep alle leven, dus ook de vrouw. Zou een perfecte Allah een inferieure vrouw scheppen? Nee. Indien de vrouw na haar schepping zondig zou worden, is Allah dan niet in staat haar te corrigeren? Jawel, want Allah is perfect volgens de islam. Heeft een perfecte Allah de hulp dan nodig van belerende mannen om een deel van zijn schepping te perfectioneren? Nee, dat zou al te aanmatigend zijn. Ergo, eisen dat vrouwen een hoofddoek dragen is aanmatigend tegenover Allah en dus zondig.
 • Gerard Kamphuis

  3 jaar geleden
  Geen vrouwen erbij!!! Die tellen niet mee???
 • Rechtdoorzee

  3 jaar geleden
  Het is altijd de omgekeerde wereld. De vraag had moeten zijn: Jij bent een Nederlander mag ik je een vraag stellen?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.