Vrachtwagen belandt in vangrail op Pleijroute in Arnhem; rijbaan afgesloten

Update/VideoARNHEM - Een vrachtwagen is vrijdagmiddag even voor 14:30 uur van de weg geraakt en in de vangrail beland op de N325 tussen de Texaco en het Velperbroek circuit. Er vielen geen gewonden bij het ongeluk. Eén rijbaan is afgesloten.

De chauffeur moest uitwijken voor een vrachtwagen voor hem die hard op de rem moest. De truck met aanhanger staat met alle wielen aan de rechterzijde diep gezakt in de berm. De combinatie met containers vol afval staat hiernaast ook gevaarlijk scheef.

De berging is uitgesteld tot na de avondspits. Rijkswaterstaat verwacht vanaf 20:00 uur twee rijbanen af te sluiten in de richting Westervoort/Duiven. De afslag Westervoort/Duiven blijft wel bereikbaar. Verkeer kan via het Velperbroek circuit rijden.

Volledig scherm
De vrachtwagen na het ongeluk. © Timo Bouman/Persbureau Heitink
  1. Alle ogen bij Vitesse zijn gericht op Keisuke Honda: ‘Zijn discipline is super’
    Les van Vites

    Alle ogen bij Vitesse zijn gericht op Keisuke Honda: ‘Zijn discipline is super’

    ARNHEM - Vitesse staat bij de hervatting van de competitie onder hoogspanning. De Arnhemse club moet uit de crisis opstaan. Bij de eredivisionist zijn alle ogen gericht op de nieuweling Keisuke Honda. ,,We hebben een langzame Honda”, stelt oer-supporter Bjorn Courbois in De Les van Vites. ,,Hij gaat 40 kilometer per uur in de vijfde versnelling met de handrem er op. Maar hij kan wél voetballen.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.