De beschadigde auto op de A12.
Volledig scherm
De beschadigde auto op de A12. © Persbureau Heitink

Vrachtwagen duwt personenauto flink stuk voort over A12 bij Arnhem

ARNHEM - Een vrachtwagen heeft maandagmiddag een personenauto een flink stuk voortgeduwd op de A12 bij Arnhem. De auto kwam voor de truck te staan, nadat die over het hoofd werd gezien.

10 reacties

 • MJ1

  3 jaar geleden
  Dodehoek ooit van gehoord?Wat dan ook niemand is er bij geweest en toch oordelen velen alZelfs ook gehad dat ik een andere auto dat vanuit velperbroek op kwam over het hoofd zag dit terwijl ik al heb gekeken 
 • Fred Schuit

  3 jaar geleden
  Verbaast me niets. Vrachtauto's, althans, hun chauffeurs, rijden ook bij voorkeur structureel half op de vluchtstrook. 
 • nick kooij

  3 jaar geleden
  De meeste automobilisten weten niet dat er net zoals bij veel auto's voor sensoren zitten, welke reageren, meteen inhouden, wanneer er vlak voor de vrachtauto wordt gereden. Vrachtwagenchauffeurs zijn hier niet blij mee.
 • Titus

  3 jaar geleden
  Hoe kan dat nou!  Is hoog tijd dat truckers met doorzichtige cabines gaan rijden!!  Elke dag wat met die bakken!  Wat mankeren die chauffeurs tegenwoordig! Vooruit, snel cabines met ook onderaan een schuin geplaatste ruit op kniehoogte, en ook nog een dak van glas!   Zien ze dan misschien méer, of alles, wat veel veiliger zal zijn!
 • Pierre

  3 jaar geleden
  Als een klein chauffeurtje maar net over z'n dadhbord kan kijken en medeweggebruikers 'over het hoofd ziet' , dan is óf een dergelijke chauffeur óf een vrachtwagen levensgevaarlijk in het verkeer.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.