Marie-Thérèse ter Haar van de Rusland & Oost-Europa Academie.
Volledig scherm
Marie-Thérèse ter Haar van de Rusland & Oost-Europa Academie. © Erik van 't Hullenaar

Vredestocht in Arnhem om kou met Rusland uit de lucht te halen

ARNHEM - Het neerhalen van de MH17. De annexatie van De Krim. De vergiftiging van oud-spion Skipral. De beïnvloeding van de Amerikaanse verkiezingen. De toenemende homohaat. De spierballentaal van Poetin. 

10 reacties

 • annoz

  3 jaar geleden
  op zich een goed idee iets positiefs, maar ik denk op de verkeerde dag gelinkt aan het regime daar , Stalin was de grootste moordenaar van Rusland, dus houdt het op zijn streftdag. Kremlin moet schuld erkennen voor neerhalen vlucht MH17 en achtergebleven families een schadevergoeding betalen eerst 
 • Fred Schuit

  3 jaar geleden
  Moet er nou om iedere scheet een tocht gehouden worden? En dan nu voor deze schurkenstaat?
 • Gerrit Herders

  3 jaar geleden
  Oeps, mogelijk ligt het nog ter goedkeuring. maar als het niet geplaatst wordt, graag waarom. Sorry en dank, Gerrit
 • Gerrit Herders

  3 jaar geleden
  Heel goed, De Gelderlander, dat jullie hier aandacht aan besteden. Vrede willen we, NOOIT MEER OORLOG. Een dialoog met Rusland in plaats van spierballentaal die door het stomste foutje om kan slaan in oorlog. Bedankt voor deze aandacht De Gelderlander, het toont aan dat jullie nog zelfstandig en onpartijdig kunnen denken ondanks alle ani-Russische en anti-Putin propaganda in de (andere) kranten en op de Radio en TV.
 • Klaas1

  3 jaar geleden
  De staatsgreep door de EU in de Oekraïne denk aan het plein met de VVD'er van Baalen. Een vliegtuig sturen over oorlogsgebied waar al wat vliegtuigen waren neergehaald, door de Oekraïne en Nederland en het steeds dieper trappen van de onderste steen door Rutte .De  achterhaalde  valse beweringen met bemoeienissen van Rusland bij de verkiezingen in Amerika. Het onbewezen vergiftigen van een spion en je hebt toch een ander beeld met de waarheid zonder Rusland heilig te verklaren.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.