Volledig scherm
PREMIUM
Medewerksters van Eetwinkel Stroom (Estée Strooker links en Charis Heising derde van links) proberen mannen te verleiden voor een bezoekje aan een eenmalig first-date restaurant in Arnhem. © Rolf Hensel

Vrijgezelle mannen laten het afweten bij eenmalig date-restaurant in Arnhem: ‘Wat heb je te verliezen?’

ARNHEM - De medewerksters van Eetwinkel Stroom in Arnhem halen alles uit de kast  aan om de aandacht van passerende mannen te trekken. Zij openen vrijdag 14 juni eenmalig date-restaurant het Gulden Hart, maar vrijgezelle mannen laten het vooralsnog tot hun verdriet afweten.

,,Dat begrijpen wij niet. Je hebt de kans voor 25 euro van een driegangenmenu te genieten en je krijgt er een leuke date gratis bij”, zegt kok en mede-eigenaar van Stroom Estée Strooker. Samen met haar compagnon Charis Heising, zelf ook single, besloot zij in hun filiaal het Gulden Hart aan de Bakenbergseweg 72 een date-restaurant te openen, gebaseerd op het idee van het populaire televisieprogramma ‘First Dates‘.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.