Vrouw (19) ernstig gewond: geraakt door glazen voorwerp bij stappen in Arnhem

VIDEOARNHEM - Een 19-jarige vrouw uit Arnhem is zaterdagnacht ernstig gewond geraakt toen ze na het stappen een glazen voorwerp op haar hoofd kreeg. Ze ligt met een schedelbasisfractuur en een hersenbloeding in het ziekenhuis.

Het voorval gebeurde zaterdagnacht rond 3 uur in de Korenstraat, een toegangsweg naar uitgangscentrum De Korenmarkt. Daar zakte de vrouw door toen nog onbekende oorzaak ineens in elkaar. Uit camerabeelden die de politie heeft bekeken blijkt dat ze door een glazen voorwerp werd getroffen.

,,Of het glas uit een raam is gegooid of vanuit de drukte in de Korenstraat weten we niet. We willen graag in contact komen met mensen die iets hebben gezien”, zegt politiewoordvoerder Simen Klok.

De politie vraagt getuigen of mensen die camerabeelden hebben om zich te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Volledig scherm
De politie doet in de Korenstraat onderzoek met een drone. © Timo Bouman/Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.